Навигация

!

Банер

Е - правителство

Банер

Междусистемна газова връзка България-Сърбия

Банер

ОИЦ

Банер

Търсене

Избори

Банер

!

Банер

FreeWiFi Zone

Банер

Карта за разделно сметосъбиране

Банер

Преброяване 2021

Банер

Калкулатор данък МПС

Банер

Посетители

В момента има 119 посетителя в сайта

IloveBulgaria

Банер

Времето

Община Драгоман
Поздравителен адрес
Сряда, 08 Май 2024 13:45

Скъпи приятели, доброволци и съмишленици,

На 8 май всяка година отбелязваме Световния ден на Червения кръст и Червения полумесец и честваме хуманитарната дейност на местно и световно ниво. Това е ден, в който почитаме наследството на Анри Дюнан, пионер-доброволец, основал Международното движение на Червения кръст и Червения полумесец преди повече от 160 години. Преди всичко днес е ден, в който отдаваме почит и на милионите доброволци и служители, работещи в името на всички нуждаещи се.

В условията на въоръжени конфликти, бедствия и кризи, свързани с климата, епидемии, продоволствена несигурност и масови разселвания в някои от най-тежките ситуации по света, нашата мисия да помагаме на другите остава отправна точка за градивно развитие и кауза със смисъл. В тези трудни времена емблемите на Червения кръст и Червения полумесец, които носим, са мощни символи, обещаващи защита на хората в нужда.

Спазването на международното хуманитарно право не само запазва човечността на хората, засегнати от кризи, но и нашата собствена човечност - както днес, така и в бъдеще. Спазването на международното хуманитарно право отразява основните ценности на Движението и е от съществено значение за осигуряването на благосъстоянието и достойнството на всички хора в нужда.

Доброволците и служителите на Червения кръст и Червения полумесец често са първите, които реагират при криза или бедствие. В най-отдалечените кътчета на света и в най-трудните условия нашите доброволци и служители са стълбове на надеждата. Всеки ден те поддържат човечността жива, като осигуряват комфорт и ценна подкрепа за хората в нужда, а техните храброст и всеотдайност често нямат аналог.

Най-голямата хуманитарна организация в света брани своите принципи на равенство, единство, неутралност и безпристрастност, като остава лъч надежда за всички ни дори и в най-мрачните дни.

Изказваме огромната си благодарност към всички доброволци и служители на Червения кръст и Червения полумесец за тяхната непоколебима отдаденост днес, но и във всеки друг ден.

          Заедно можем повече и нека искрата на човеколюбието е вечният огън на съвместното ни, по-добро, бъдеще!

          Честит празник, добротворци!

 
Съобщение
Вторник, 07 Май 2024 12:54
Уважаеми жители и гости на община Драгоман,
 
Уведомяваме Ви, че във връзка с извършена профилактика на сиренно-оповестителната система, на 16.05.2024 г. и 17.05.2024 г. в часовия интервал от 10.00 ч. до 16.00 ч. ще бъде извършен тест на системата, чрез пускане на звуков сигнал от сирените, разположени на територията на община Драгоман.
Тренировката се извършва с цел проверка на техническото състояние на системата за ранно предупреждение и оповестяване.
 
Съобщение
Вторник, 07 Май 2024 12:50

Обявление за Актуализация на Програма за управление и разпореждане с общинска собственост на община Драгоман за 2024 г.

 
Свободни работни места
Вторник, 07 Май 2024 10:03

Свободни работни места в ДБТ Сливница към 07.05.2024г. - тук 

 
Поздравителен адрес
Четвъртък, 02 Май 2024 13:25

Великден жители

 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>